top of page

Onze

PODCAST

Panenka Podcast

 

Maandelijks brengen we de Panenka Podcast onder leiding van journalist David Stolk. David gaat met aansprekende namen op regelmatige basis een podcast maken aansluitend op ons gedachtengoed. De eerste serie is getiteld De Grote Leegte. Een podcastserie over de historie van het betaalde voetbal in Veendam. Mooie verhalen, gepeperde uitspraken en fraaie anekdotes. Maandelijks blikken wij terug met diverse gasten.

spotify.png
apple-podcast.png

Panenka Podcast 1 - 25okt22

 

De eerste aflevering van De Grote Leegte, een podcastserie over de historie van het betaalde voetbal in Veendam. Mooie verhalen, gepeperde uitspraken en fraaie anekdotes. Maandelijks blikken wiij terug met diverse gasten. Deze week zijn dat Gerard Wiekens en Henk de Haan. 

 

Gerard: Nee, Veendam had nooit failliet hoeven gaan.

Henk: Hadden wij toen maar een andere burgemeester gehad.

David: Hoe werd Lambeck genoemd? De tandarts van Veendam.

podcast2.jpg

Panenka Podcast 2 - 16nov22

 

Een nieuwe Panenka Podcast met aflevering twee van de serie 'De Grote Leegte' over de historie van het betaalde voetbal in Veendam. 

In deze aflevering zijn de gasten Dick Lukkien, oud-trainer en oud-speler en oud-journalist van RTV Noord Jan van der Meide.

'De sfeer bij Emmen kun je vergelijken met Veendam' - Dick Lukkien  

'Het had nooit failliet moeten gaan' - Jan van der Meide

podcast3.jpg

Panenka Podcast 3 - 9dec22

 

Een nieuwe Panenka Podcast met aflevering drie van de serie ‘De Grote Leegte’. In deze aflevering zijn te gast topscorer allertijden van Veendam Marnix Kolder, sportjournalist Henk Elderman en oud-speler René Nijgh. Aandacht voor het lelijkste, maar belangrijkste doelpunt ooit van Boy Nijgh, de wat ‘luie’ carrière van Marnix Kolder en het echte Veendam-gevoel: 

 

Speaker: ‘Er zijn vandaag 3200 toeschouwers aanwezig.’ Publiek: ‘Dei zitten er nooit. Dat kin nait.’

podcast4.jpg

Panenka Podcast 4 - 10maart23

 

Een nieuwe Panenka Podcast met aflevering vier van de serie 'De Grote Leegte' over de historie van het betaalde voetbal in Veendam. In deze aflevering zijn de gasten trouwe Veendamspeler Armand Macandrew, met meer dan 300 wedstrijden in de hoofdmacht, en supporter voor het leven Willy Sagel.

Macandrew: ‘Mijn moeder noemt mij Arie!’

Wily: ‘Tien jaar geleden hebben wij voor het laatst verloren.’

bottom of page