top of page

Ons

VERHAAL

Onze selectie

 

De harde kern van Panenka Magazine bestaat uit 23 spelers:een elftal plus twaalf reserves dus. Daarmee is de selectie groot genoeg om nu al bijna tien jaar ieder kwartaal een mooie uitgave te brengen.

 

Daarnaast doen we regelmatig een beroep op diverse getalenteerde gastspelers, die in geval van blessureleed of afschrijvingen een welkome aanvulling op ons team vormen. 

Hoofdredactie

Peter Mohlmann en David Stolk

peter@panenka-magazine.nl 

david@panenka-magazine.nl

 

Eindredactie 

Agnes de Vos & Mark Devilee

 

Redacteuren

Gino van Looy, Roberto Pennino, Ronald Schut, Bert Westerink, Mark Devilee, Lars Smit, Maarten van Wieringen, Sander Wesdijk, Gert Talens, Vincent van Holt, Peter Mohlmann, David Stolk, Willem Vissers, Frank Elbers, Andre Krul, Tom Bodde. 

redactie@panenka-magazine.nl

Fotografie

Edwin Westland, Han Balk, Jeroen Zwaan, Benny Antoniw, Sander Wesdijk

Illustraties

TRIK, Bert Talens

Vormgeving

Bert Talens

Voetbal is zoveel meer dan 90 minuten binnen de lijnen!

 

Panenka kijkt anders naar de belangrijkste bijzaak van de wereld. Onze verhalen gaan over alles wat met voetbal te maken heeft, maar dan niet om transfer-bedragen, tactieken en wedstrijdanalyses.

 

Panenka draait om de liefde voor het spelletje, van amateur tot prof, van supporter tot verzamelaar en groundhopper. Wij gaan op zoek naar voetbalerfgoed en de sociaal-maatschappelijk betekenis van voetbal en nemen jou graag mee op onze avonturen.

 

Dit alles brengen we aan de hand van boeiende en sfeervolle dossiers, indrukwekkende verhalen en rake fotografie in een stijlvolle vormgeving.

collage-medewerkerskopie.png

Panenka Podcast

 

Maandelijks brengen we de Panenka Podcast onder leiding van journalist David Stolk. David gaat met aansprekende namen op regelmatige basis een podcast maken aansluitend op ons gedachtengoed. De eerste serie is getiteld De Grote Leegte. Een podcastserie over de historie van het betaalde voetbal in Veendam. Mooie verhalen, gepeperde uitspraken en fraaie anekdotes. Maandelijks blikken wij terug met diverse gasten.

spotify.png
apple-podcast.png
bottom of page